Godstransport med lastbil

Vi transporterer gods for både private og erhverv

Godstransport dækker over transport og flytning af mange forskellige typer varer og produkter fra A til B. Det kan være alt lige fra let gods til tungt gods, ligesom det kan være både stykgods og pallegods.

Hos Skive Kran & Transport ApS tilbyder vi en sikker og pålidelig godstransport med lastbil for både privatpersoner og virksomheder i Holstebro, Skive, Struer og i flere andre omkringliggende områder.

Transport af særligt krævende gods

Vi tilbyder også transport af gods, der stiller særlige krav til transporten. Det kan for eksempel være forskellige former for byggeelementer eller pavilloner, som skal flyttes til eller fra byggepladsen.

Vi råder selv over følgebiler, der kan ledsage en eventuel særlig krævende godstransport i form af en speciel- eller særtransport af dit gods. 

Vi har mange års erfaring inden for godstransport

Vi er et lille transportfirma, der har eksisteret i mere end 35 år. Vores virksomhed blev etableret tilbage i 1986, og vi har dermed stor erfaring inden for godstransport og alle de øvrige transportløsninger, som vi tilbyder. Vi ønsker altid at sikre vores kunder en transport i høj kvalitet og med en god service. Vi er medlem af Danske Vognmand, hvilket er din sikkerhed for kvalitet, når du vælger at lade os stå for din godstransport.

Herudover tilbyder vi transport af mange forskellige former for gods til gode priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din transportopgave.

Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have transporteret let eller tungt gods, og uanset om det er nødvendigt med en følgebil eller ej. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning på din opgave. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for at høre mere om vores arbejde, så hører vi også meget gerne fra dig.

er du interesseret?

Ring til os i dag for at høre mere om mulighederne

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder inden for transport hos vores transportfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Ring til vores fragtfirma i dag på telefon: +45 9756 4466 eller send os en e-mail på: info@skivekran.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skive Kran & Transport ApS

Nørregade 26, Balling, 7860 Spøttrup 

Telefon: +45 97 56 44 66

E-mail: info@skivekran.dk

CVR-nummer: 39580551

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

sociale medier