Særtransport og specialtransport

Brug for hjælp med særtransport? Hos Skive Kran og Transport har vi udført transport i tre årtier, og derved har vi opnået god erfaring inden for området. 

Det betyder, at vi kan klare mange forskellige krævende opgaver inden for særtransport og specialtransport, for eksempel lange, brede eller høje emner som ligger indenfor segmentet omfangsrige transport. Vi modtager gerne ordre på både små og store opgaver.

Vores udstyr og mandskab er helt i top, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi ønsker derimod at yde seriøst og grundigt arbejde i forbindelse med al specialtransport og særtransport. Derfor udviser vores chauffører altid dyb respekt for enhver transportopgave, således du kan forvente et professionelt stykke arbejde.

Specialtransport til krævende gods

Vi kan med andre ord tilbyde flytning af omfangsrige emner lige fra flygler til pavilloner, både og andre uhåndterbare ting, men også almindelige emner som for eksempel byggeelementer og meget andet. Vi har naturligvis følgebiler, der kan ledsage en specialtransport eller en krævende særtransport.

Vi råder over en mindre vognpark, der kan udføre særtransport og specialtransport, men vi har også et bredt netværk af vognmænd, der har andre kompetencer og specialer. 

​Det betyder, at vi altid kan finde en transportløsning, der passer til alle behov i for eksempel Skive, Struer og Holstebro, hvor vi har stor erfaring med særtransport.​

​Kontakt os for at høre mere om special- og særtransport

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Skive Kran og Transport for at høre mere om vores priser og løsninger inden for særtransport og specialtransport.

 
​Du kan ringe til os på telefon 97 56 44 66 eller direkte til Poul Silkjær på mobil 21 71 70 35. Du kan også sende en e-mail på info@skivekran.dk.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et godt tilbud, så kontakt os gerne ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Skive Kran Og Transport V/Poul Silkjær 

Nørregade 26, Balling
​7860 Spøttrup

CVR: 39580551

Kontakt os

☎ Tlf.: 97 56 44 66

✉ E-mail: info@skivekran.dk 

Følg os

Vores facebookside