Transport af specialgods tilbydes

Særtransport og specialtransport

Brug for hjælp med særtransport af dit specialgods? Hos Skive Kran og Transport har vi udført transport i tre årtier, og derved har vi opnået god erfaring inden for området. Vi kan derved altid finde en transportløsning, der passer til alle behov i for eksempel Skive, Struer og Holstebro.


Vores vognmand kan klare mange forskellige krævende opgaver inden for særtransport og specialtransport af specialgods – for eksempel lange, brede eller høje emner som ligger inden for segmentet omfangsrige transport. Vi modtager gerne ordre på både små og store opgaver.

Vores udstyr og mandskab er helt i top, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi ønsker derimod at yde seriøst og grundigt arbejde i forbindelse med al specialtransport og særtransport af specialgods. Derfor udviser vores chauffører altid dyb respekt for enhver transportopgave, således du kan forvente et professionelt stykke arbejde.

Specialtransport til krævende gods

Vi kan med andre ord tilbyde flytning af omfangsrige emner lige fra flygler til pavilloner, både og andre uhåndterbare ting, men også almindelige emner som for eksempel byggeelementer og meget andet. Vi har naturligvis følgebiler, der kan ledsage en specialtransport eller en krævende særtransport til dit specialgods. Vi råder over en mindre vognpark, der kan udføre særtransport og specialtransport, men vi har også et bredt netværk af vognmænd, der har andre kompetencer og specialer.

​Kontakt os for at høre mere om transport af dit specialgods

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Skive Kran og Transport for at høre mere om vores priser og løsninger inden for særtransport og specialtransport.

​Du kan ringe til os på telefon 97 56 44 66 eller direkte til Poul Silkjær på mobil 21 71 70 35. Du kan også sende en e-mail på info@skivekran.dk.

er du interesseret?

Ring til os i dag for at høre mere om mulighederne

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder inden for transport hos vores transportfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Ring til vores fragtfirma i dag på telefon: +45 9756 4466 eller send os en e-mail på: info@skivekran.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skive Kran Og Transport

Nørregade 26, Balling, 7860 Spøttrup 

Telefon: +45 97 56 44 66

E-mail: info@skivekran.dk

CVR-nummer: 39580551

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

sociale medier