Kranservice: mere end 30 års erfaring med kranarbejde

Hos Skive Kran & Transport har vi mere end 30 års erfaring i branchen som transportfirma. Vores langvarige erfaring inden for kranservice gør, at vi kan klare meget krævende opgaver, blandt andet maskinbaksninger og andet kranarbejde. Skulle du alligevel have en opgave vi ikke kan klare, tør vi godt garantere, at vi kender en der kan, og dermed kan vi hjælpe med at få en løsning i hus.

De fleste af vores kunder findes i Salling, Skive, Holstebro, Struer og omegn, men vi hjælper selvfølgelig gerne kunder i hele landet.

Vi hjælper dig med effektivt kranservice

​Med vores langvarige erfaring indenfor kranservice er vi meget alsidige og kan klare de fleste typer af opgaver. Med vores krankørsel flytter og fragter blandt andet pavilloner, sejl- og motorbåde, industrielementer, byggematerialer, transformatorstationer, vindmølledele og meget andet.

Effektivt kranarbejde

​Der kan findes mange typer af opgaver, hvor en kran skal bruges for at løfte en genstand fra et sted til et andet. Udover vores normale opgaver og krankørsel har vi også haft stor succes med at løfte togvogne, pavilloner og meget store juletræer.

Hovedsageligt bruger vi dog kranen til krankørsel, maskinløft, maskinbaksning, industrielementer, byggematerialer og søsætning og optagning af sejl- og motorbåde.

Vores vognpark

Vi har en lille, men effektiv vognpark og en flok knalddygtige chauffører til at varetager de opgaver vi møder.

Vi råder over 3 kraner - en lille, en stor og en større med tre faste chauffører i ditto størrelser. Vi kan dermed yde kranservice fra 50 og op til 115 TM. Herudover har vi tre almindelige lastbiler til fragt. En kører fragtkørsel af dagligvare til Fyn, en kører vindmølledele og den sidste kører hovedsageligt eksport til og fra Norge.

Vores kraner benytter vi til mange forskellige typer kranservice - både løft for montage, hejsning af diverse og til løft før transport og efter, for eksempel:

  • ​​Maskiner
  • ​​Pavilloner
  • ​​Containere
  • ​​Byggematerialer
  • ​​Lystbåde (sejlbåde og motorbåde)

​Udover vores egen lille vognpark har vi et godt og solidt netværk af andre vognmænd, der lige som vi, har forskellige specialer indenfor kranarbejdet, som vi gerne samarbejder med. På den måde, kan vi sikre os, at den løsning vi leverer, er den bedst mulige i forhold til den opgave vi skal udføre.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os hos Skive Kran og Transport, hvis du ønsker kranservice i forbindelse med transport.

Du kan ringe på ​​telefon 97 56 44 66 eller på mobil 21 71 70 35, men du kan også skrive til os på info@skivekran.dk for at få et uforpligtende tilbud på netop din krankørsel.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et godt tilbud, så kontakt os gerne ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Skive Kran Og Transport V/Poul Silkjær 

Nørregade 26, Balling
​7860 Spøttrup

CVR: 39580551

Kontakt os

☎ Tlf.: 97 56 44 66

✉ E-mail: info@skivekran.dk 

Følg os

Vores facebookside