​Kranservice: mere end 30 års erfaring med kranarbejde

Hos Skive Kran & Transport har vi mere end 30 års erfaring i branchen som transportfirma. Vores langvarige erfaring inden for kranservice gør, at vi kan klare langt de fleste opgaver, blandt andet maskinbaksninger og andet kranarbejde. Skulle du alligevel have en opgave vi ikke kan klare, tør vi godt garantere, at vi kender en der kan, og dermed kan vi hjælpe med at få en løsning i hus. 

De fleste af vores kunder findes i Salling, Skive, Holstebro, Struer og omegn, men vi hjælper selvfølgelig gerne kunder i hele landet. For os er god service for vores kunder en høj prioritet, som vi værner om. 

Vi hjælper dig med effektivt  kranservice

​Med vores langvarige erfaring indenfor kranservice og kranarbejde er vi meget alsidige og kan klare de fleste typer af opgaver. Med vores krankørsel flytter og fragter blandt andet pavilloner, sejl- og motorbåde, industrielementer, byggematerialer, transformatorstationer, vindmølledele og meget andet.

​Der kan findes mange typer af opgaver, hvor en kran skal bruges for at løfte en genstand fra et sted til et andet. Udover vores normale opgaver inden for kranarbejde og krankørsel har vi også haft stor succes med at løfte togvogne, pavilloner og meget store juletræer.

Hovedsageligt bruger vi dog kranen til krankørsel, maskinløft, maskinbaksning, industrielementer, glasmontage, byggematerialer og søsætning og optagning af sejl- og motorbåde.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på kranarbejde

Du kan kontakte os hos Skive Kran og Transport, hvis du ønsker kranservice i forbindelse med transport.

Du kan ringe på ​​telefon 97 56 44 66 eller på mobil 21 71 70 35, men du kan også skrive til os på info@skivekran.dk for at få et uforpligtende tilbud på netop din krankørsel.

er du interesseret?

Ring til os i dag for at høre mere om mulighederne

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder inden for transport hos vores transportfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Ring til vores fragtfirma i dag på telefon: +45 9756 4466 eller send os en e-mail på: info@skivekran.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skive Kran Og Transport

Nørregade 26, Balling, 7860 Spøttrup 

Telefon: +45 97 56 44 66

E-mail: info@skivekran.dk

CVR-nummer: 12234694

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

sociale medier