Kranservice med mere end 30 års erfaring

Hos Skive Kran og Transport har vi mere end 30 års erfaring i branchen. Vores langvarige erfaring inden for kranservice gør, at vi kan klare meget krævende opgaver, blandt andet maskinbaksninger.

Vi har stor erfaring med hejsning og montage af betonelementer indenfor landbrugsbyggeri også inde i staldene. Vi har også erfaring med kranløft med andre byggematerialer, eksempelvis kranservice, hvor pavilloner skal løftes på plads.

Vi hjælper dig med effektivt kranservice

​Krantransport kan ske i forbindelse med gods af forskellig art. Det kan være en silo der skal flyttes, eller en togvogn eller noget helt andet der skal bruges kran til for at få det flyttet Vi har endvidere mange kranopgaver med blandt andet maskinløft og maskinbaksning, men også med transport af både, både sejl og motorbåde.

Vi råder over en lille, men effektiv vognpark til transport- og kranservice. Dertil kommer, at vi har et godt netværk af andre vognmænd, der hver især har deres egne specialer. Vi kan derved tilbyde præcis den transportløsning, som passer til dit transportbehov i blandt andet Skive, Struer og Holstebro.

​Vores kraner benytter vi til mange forskellige typer kranservice - både løft for montage, hejsning af diverse og til løft før transport og efter, for eksempel:

  • ​Maskiner
  • ​Pavilloner
  • ​Containere
  • ​Byggematerialer
  • ​Lystbåde (sejlbåde og motorbåde)

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os hos Skive Kran og Transport, hvis du ønsker kranservice i forbindelse med transport.

Du kan ringe på ​​telefon 97 56 44 66 eller på mobil 21 71 70 35, men du kan også skrive til os på info@skivekran.dk for at få et uforpligtende tilbud på netop din krantransport.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et godt tilbud, så kontakt os gerne ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Skive Kran Og Transport V/Poul Silkjær 

Nørregade 26, Balling
​7860 Spøttrup

CVR: 39580551

Kontakt os

☎ Tlf.: 97 56 44 66

✉ E-mail: info@skivekran.dk 

Følg os

Vores facebookside