Vores vognpark

Vores vognpark

Vi har en lille, men effektiv vognpark og en flok knalddygtige vognmænd til at varetager de opgaver vi møder. 

Vi råder over i alt 8 lastbiler, hvoraf de fem er almindelige trækkere. Vi har en enkelt trækker, der fast kører dagligvare, samt to, der fast kører adblue i primært Norge, men også indimellem i Sverige. De sidste to har forskellig fragtkørsel primært i Danmark, men tager selvfølgelig gerne en tur nord- eller sydpå, hvis en opgave kræver det.

Herudover har vi tre kranbiler – en lille, en stor og en større med tre faste chauffører i ditto størrelse. Kranbilerne kan klare fra 50 til 115 TM. Dette betyder, at vi kan klare de fleste almindelige kranopgaver.

​Vores 80TM kranbil er endvidere opbygget således, at den er specialdesignet til bådhåndtering. Dette har vi valgt, fordi vi har meget bådkørsel i forbindelse søsætning af optagning af både, når der er sæson herfor. Kranbilerne kan benyttes til mange forskellige typer af opgaver. Vi er ofte ude til opgaver, der indbefatter:

 • ​Løft for montage
 • Hejsning af diverse elementer og materialer
 • Nedtagninger af diverse elementer
 • Hejsning med mandskabskurv
 • ​Læsning og losning i forbindelse med transport

Vi har stor erfaring inden for bl.a.

 • Maskiner
 • Pavilloner
 • Containere
 • Diverse byggelementer og byggematerialer
 • Lystbåde, både sejl- og motorbåde
 • Siloer

Udover vores egen lille vognpark har vi et godt og solidt netværk af andre vognmænd, der, ligesom os, har forskellige specialer indenfor kranarbejdet, som vi gerne samarbejder med. På den måde kan vi sikre os, at den løsning, vi leverer, er den bedst mulige i forhold til den opgave, vi skal udføre.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du kan ringe på ​​telefon 97 56 44 66 eller på mobil 21 71 70 35, men du kan også skrive til os på info@skivekran.dk for at få et uforpligtende tilbud på netop din krankørsel.

er du interesseret?

Ring til os i dag for at høre mere om mulighederne

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder inden for transport hos vores transportfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Ring til vores fragtfirma i dag på telefon: +45 9756 4466 eller send os en e-mail på: info@skivekran.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skive Kran & Transport ApS

Nørregade 26, Balling, 7860 Spøttrup 

Telefon: +45 97 56 44 66

E-mail: info@skivekran.dk

CVR-nummer: 39580551

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

sociale medier