Containertransport for private og erhverv

Transport af containere

Skal du have transporteret en eller flere containere fra et sted til et andet? Det kan for eksempel være i forbindelse med et byggeri, eller det kan være, at du skal bruge en container på din grund til dit haveaffald. En container kan anvendes til mange forskellige ting, men uanset hvad så står vi hos Skive Kran & Transport ApS klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel containertransport.

Vi tilbyder transport af containere for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i både Holstebro, Struer, Skive og omegn.

Vi har over 35 års erfaring inden for vores fag

Vores virksomhed har eksisteret siden 1986, og vi har dermed mange års erfaring inden for vores fag. Vi er et lille transportfirma, der altid forsøger at levere services i god kvalitet til vores kunder. Det gælder naturligvis også i forbindelse med vores containertransport. Vi er medlem af Danske Vognmænd, hvilket er din garanti for, at vi leverer en transport i høj kvalitet.

Vi lægger ikke kun vægt på den gode kvalitet, men også på den gode service og ikke mindst at tilbyde vores arbejde til gode priser. 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din containertransport

Har du brug for professionel hjælp til at få transporteret en eller flere containere? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos Skive Kran & Transport for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi tilbyder containertransport med mere end 35 års erfaring, og vi lægger stor vægt på altid at levere arbejde i høj kvalitet til en god pris.

Vi står til rådighed for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Har du nogle spørgsmål omkring vores services, eller har du brug for rådgivning og vejledning, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning for lige netop dig. 

er du interesseret?

Ring til os i dag for at høre mere om mulighederne

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder inden for transport hos vores transportfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Ring til vores fragtfirma i dag på telefon: +45 9756 4466 eller send os en e-mail på: info@skivekran.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skive Kran & Transport ApS

Nørregade 26, Balling, 7860 Spøttrup 

Telefon: +45 97 56 44 66

E-mail: info@skivekran.dk

CVR-nummer: 39580551

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

sociale medier