​Bådtransport med erfaring siden 1986

Hos Skive Kran & Transport tilbyder vi professionel bådtransport i Skive, Struer og Holstebro og omegn. Vi har leveret høj sikkerhed og tryg transport af både siden 1986, og vi hjælper både private og erhverv med alle former for transport af både.

Ønsker du professionel håndtering af din båd, når det kommer til nedsænkning og optagning af havn, er vi eksperter på området, og vi kan hjælpe dig med at gøre det sikkert. Vores chauffører har respekt for din båd og udviser omhu i alle henseender. Skal vi hjælpe dig med transport af din båd?

Effektiv bådtransport og kompromisløs kvalitet

​Når det kommer til håndtering af bådtransport, er det vigtigt, at det udføres af en kompetent chauffør, der har den nødvendige viden og erfaring. Vi leverer kompromisløs kvalitet og er meget påpasselige med dine ejendele. Du kan altid stole på, at vi udfører opgaven til perfektion, så du ikke skal bekymre dig om din båd.

​Vi tilbyder bådtransport med kran, og vi kan derfor varetage transport af både i mange størrelser. Har du en båd, du gerne vil have hjælp til at få flyttet, er vi gerne behjælpelige. Vi har konkurrencedygtige priser og er altid leveringsdygtige - og vi kommer naturligvis, når det passer dig.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på transport af båd

​Skal vi hjælpe med din bådtransport? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på telefon 97 56 44 66 eller skriv til info@skivekran.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

er du interesseret?

Ring til os i dag for at høre mere om mulighederne

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder inden for transport hos vores transportfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Ring til vores fragtfirma i dag på telefon: +45 9756 4466 eller send os en e-mail på: info@skivekran.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skive Kran Og Transport

Nørregade 26, Balling, 7860 Spøttrup 

Telefon: +45 97 56 44 66

E-mail: info@skivekran.dk

CVR-nummer: 12234694

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

sociale medier