​Bådopbevaring i moderne og sikre faciliteter

Er du på udkig efter et professionelt bådhotel til opbevaring af båd? Så er du havnet på den rette side. Hos Skive Kran & Transport tilbydes bådopbevaring af både på op til 12 tons. Vi har moderne og sikre faciliteter til rådighed. Vi servicerer primært kunder fra Holstebro, Struer og Skive, men står til rådighed for kunder fra hele Jylland.

Hvis du er på udkig efter et sted, som tilbyder vinteropbevaring af båd, så er vi en oplagt samarbejdspartner. Vores faciliteter er moderne, og vi har kameraovervågning overalt. Din sikkerhed er med andre ord høj, og derfor kan du trygt opbevare din båd hos os.

Vi kan desuden tilbyde kompetent bådtransport, hvor vi gerne kommer og henter samt afleverer din båd for dig.

Vi tilbyder bådopbevaring af både på op til 12 tons

Langt de fleste bådejere får opbevaret båden vinteren over for at sikre den mod frost og kulde. Vi er et professionelt transportfirma med mange års erfaring i branchen, og derfor ved vi, hvordan din båd opbevares og behandles bedst muligt.​

Vi har faciliteter, der kan rumme både på op til 12 tons, så derfor kan vi tilbyde bådopbevaring af mange forskellige både. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi står altid klar med god service til alle vores kunder. Hos os er du sikker på, at din båd bliver opbevaret på den mest optimale måde.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for bådopbevaring? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vores moderne og sikre faciliteter danner solide rammer for din båd vinteren over.

Har du spørgsmål, så kan vi kontaktes på telefon: 97 56 44 66, mobil: 21 71 70 35 eller på e-mail: info@skivekran.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

er du interesseret?

Ring til os i dag for at høre mere om mulighederne

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder inden for transport hos vores transportfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Ring til vores fragtfirma i dag på telefon: +45 9756 4466 eller send os en e-mail på: info@skivekran.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skive Kran Og Transport

Nørregade 26, Balling, 7860 Spøttrup 

Telefon: +45 97 56 44 66

E-mail: info@skivekran.dk

CVR-nummer: 39580551

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

sociale medier